All-Connects track & trace vlootbeheer en machineparkbeheer

Wat kost een TT alarm, gevraagd door de verzekering?

Hier vind je direct het antwoord!

Bekijk varianten en prijsinfo
Incert gekeurd TT alarm

Goed verzekerd met een INCERT TT alarm van All-Connects!

Moet je van je verzekering een TT alarm kopen? Met een INCERT alarm van All-Connects kan je je voertuig efficiënt beveiligen tegen diefstal. Dit is hét track & trace antidiefstalsysteem voor je auto dat je verzekering je vraagt om te installeren.

Er zijn 4 mogelijke niveaus van beveiliging, waarbij je zelf beslist welke opties als bestuurdersherkenning, startblokkering en/of automatische diefstalmelding je nodig hebt.

Hieronder vertellen je exact wat de prijs is voor elk van de onze TT alarmen. Heb je je wagen reeds in bezit en wil je snel geholpen worden? Bel ons op 03 289 55 35 en bestel direct je TT-alarm met incert attest.

Realtime meldingen

Weten wat er gebeurt op het exacte moment dat het gebeurt. Snelle interventie mogelijk dankzij direct alarm op je All-Connects app.

Remote anti-startsysteem

Met bestuurdersherkenning wordt ongewenste activiteit gedetecteerd; het systeem immobiliseert de motor van de wagen.

Automatische diefstalmelding

Dankzij de 24/24u connectie met een meldkamer kijkt een extra paar ogen mee. In geval van een alarm, kunnen ze direct in actie komen.

Download de infogids met prijzen
Vraag info

De TT alarm prijs?

Transparant. Verzekerd.

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW

TT-1 alarm

 • Zonder automatische diefstalmelding
 • Zonder bestuurdersherkenning 
 • Zonder startblokkering
TT1 alarm-incert gekeurd

Het track & trace alarm TT1 alarm is een INCERT goedgekeurd antidiefstal autosysteem waarbij het alarm kan worden gegenereerd op initiatief van de eigenaar of van de bestuurder van het voertuig wanneer deze de diefstal van het voertuig vaststelt. Deze persoon kan dan zelf de bewakingscentrale verwittigen met wie een abonnementscontract werd afgesloten. Vanaf dat moment wordt de Track & Trace procedure gestart.

Vraag info

TT-2 alarm

 • Zonder automatische diefstalmelding
 • Zonder bestuurdersherkenning 
 • Zonder startblokkering
TT2 alarm-incert gekeurd

Dit is hetzelfde systeem als het TT1 alarm, met als toegevoegde waarde dat bij diefstal het alarm naar de bewakingscentrale automatisch gegenereerd wordt, zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. Hierdoor kan de centrale vlugger de track & traceprocedure opstarten.


TT-3 alarm

 • Zonder automatische diefstalmelding
 • Zonder bestuurdersherkenning 
 • Met startblokkering
TT3 alarm-incert gekeurd

Het TT3 alarm heeft dezelfde functionaliteiten als het TT1 alarm, met toegevoegde waarde dat het herstarten van de wagen verhinderd wordt. Zodra de motor van de wagen afgezet wordt, immobiliseert het systeem het voertuig om zo te vermijden dat de dief opnieuw kan wegrijden.

TT-4 alarm

 • Met bestuurdersherkenning
 • Met startblokkering
TT4 alarm-incert gekeurd

Bij het TT4 Incert alarm zijn alle functionaliteiten van de andere TT alarmen inbegrepen: bij een TT4 alarmsysteem wordt de alarmcentrale automatisch verwittigd en verhindert het systeem het herstarten van het gestolen voertuig vanop afstand.

"De app op mijn gsm is super gebruiksvriendelijk. Een héle goede service ook!"

- Lowie Goyens, werfleider Ben Goyens bvba

"Met All-Connects hebben we een heel goed contact. Ze luisteren, gaan perfect om met confidentiële informatie. Hun snelheid van reactie vind ik top!"

- Koen Peeters, Director Operations Conway

"Dit is een heel correcte firma. Ze geven een excellente service, zoals men tegenwoordig nog weinig tegenkomt."

- Joris Beeckman, zaakvoerder JMB Muurankers

Waarom is een INCERT attest zo belangrijk?

INCERT is een kwaliteitslabel voor producten en diensten met betrekking tot elektronische antidiefstalbeveiliging van personenwagens en andere voertuigen. Bij het afsluiten van een autoverzekering kan je verzekeringsmakelaar bepaalde eisen stellen in verband met een alarminstallatie voor je auto.

Welke deze diefstalbeveiligingsvoorwaarden zijn, kunnen verschillen van makelaar tot makelaar. Deze voorwaarden zijn afhankelijk van zaken zoals bijvoorbeeld de aankoopwaarde van je voertuig, het merk, de aanwezigheid van een garage, je woonplaats, …

Bijna altijd vraagt de verzekeraar dat de diefstalbeveiliging door een gecertificeerd INCERT inbouwbedrijf gebeurt. All-Connects is een autoalarm installateur erkend door INCERT. Je bent verzekerd dat we het alarm professioneel geplaatst én geconnecteerd wordt met een erkende meldkamer.

Deze meldkamer bewaakt vanaf dat moment je voertuig 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Afhankelijk van de eisen van je verzekeringsmaatschappij, en je persoonlijke wensen, kies je voor 1 van onze 4 INCERT goedgekeurde TT autoalarmen.

Na de plaatsing van het TT alarm bij ons in Kontich (Antwerpen) of bij jou, leveren we ook het vereiste incert attest voor de verzekeringsmaatschappij.

Download de infogids

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Zij vertrouwen op onze technologie & ondersteuning. Enkele voorbeelden van teams die dagelijks gebruik maken van onze oplossingen. Wil je hun verhalen lezen? Surf dan naar onze website www.all-connects.be

All-Connects-klant-Besix
All-Connects-klant-Cordeel
All-Connects-klant-CBG
All-Connects-klant-Degraeuwe renting
All-Connects-klant-Iemants
All-Connects-klant-Group Machiels
All-Connects-klant-MBG
All-Connects-klant-Schelfhout
All-Connects. Locate, connect, secure and manage

All-Connects NV | Satenrozen 3 | 2550 Kontich | 03 289 55 35