Onze oplossingen

Track en beheer je machines in 1 digitaal platform

Zichtbaarheid van apparatuur is de eerste stap voor veel klanten. Met onze slimme tools en snelle inzichten kan je je bedrijfsmiddelen met een minimum aan downtime inzetten en activiteiten op de verschillende werklocaties optimaal coördineren.

Vraag een gratis bedrijfsscan
  • Voor materieel met én zonder voedingspanning
  • Inclusief meldingen voor sabotage, diefstal en geofence zones
  • Eenvoudig online beheer via desktop platform en smartphone app

Visibiliteit van je machines.

Uitgebreide zichtbaarheid van machines, generatoren en groot gereedschap op verschillende joblocaties, of ze nu in eigendom zijn, gehuurd of uitbesteed. Ons intuïtieve platform integreert naadloos gegevens uit verschillende bronnen, waaronder OEM-systemen, API's en onze eigen sensoren, waardoor een robuuste gegevensverzameling ontstaat.

Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om gegevens te standaardiseren en bruikbare inzichten te bieden, zodat je je dagelijkse operationele activiteiten kunt perfectioneren.

MachineMax-visibiliteit machines locatietracking
MachineMax-productiviteit-assets-medewerkers

Productiviteit van je mensen.

Monitor en beheer routes, aantal ritten, indicatief laadvermogen en cyclustijden om de output te verhogen. Via analyse van datarapporten kan je inefficiënties identificeren en corrigeren, wat leidt tot een verhoogde productiviteit en een reductie in operationele kosten.

Bovendien stelt de inzet van geavanceerde trackingtechnologie je in staat om real-time beslissingen te nemen en je medewerkers doelbewust te begeleiden, wat de werkdynamiek en teamcoördinatie verbetert.

Back to the top of the page

Machine-documenten.
ID en controle.

Efficiënt de nalevings-gerelateerde documenten beheren en het correct gebruik van apparatuur door verschillende medewerkers stroomlijnen. Onmiddellijke toegang tot onderhoudsgegevens, certificaten, handleidingen en locatiedocumentatie, waardoor het delen van kennis wordt bevorderd en veiligheidsprocedures snel toegankelijk zijn, waardoor de operationele efficiëntie en veiligheid worden verbeterd en machines vanop afstand efficiënt beheerd kunnen worden.

Machinemax-document upload en controle
Back to the top of the page
MachineMax-voorspellend onderhoud

Voorspellend onderhoud.

Geavanceerde tools voor het onderhoud van apparatuur, die nauwkeurige bewaking van machine-uurmeters en efficiënte planning van toekomstige onderhoudstaken mogelijk maken.

Ons platform biedt een diepgaand inzicht in het machinegebruik, waardoor urenmeters in realtime kunnen worden gevolgd en beheerd. Door middel van gegevensgestuurde analyse kan je de onderhoudsplanning optimaliseren, onnodige stilstand minimaliseren en de productiviteit maximaliseren.

Back to the top of the page

Duurzame kosten-beheersing

Controleer de snelheid van de site in realtime met ingebouwde waarschuwingen en rijtijd/draaiuren buiten de standaard werkuren.

MachineMax-duurzaamheid
Back to the top of the page

Veilig onderweg en op de werf

Bepaal de basiswaarde, bekijk de rapportage over de uitstoot van je machinepark en het aantal uren stationair draaien. Onze functie People Management koppelt machinisten aan specifieke machines, waardoor de productiviteit en prestaties nauwlettend kunnen worden gevolgd. Toegangscontrole, een integraal onderdeel van onze oplossing, verbetert de veiligheid door de motor alleen door bevoegd personeel te laten activeren, waardoor de bescherming van bedrijfsmiddelen wordt verbeterd en een onschatbaar inzicht in het machinegebruik wordt verkregen.

MachineMax-veiligheid voor machines en operators
MachineMax-veiligheid personeel
Back to the top of the page

De impact van Machinemax? Cijfers die spreken.

MINDER BRANDSTOF

25%

KOSTEN BESPAARD

12%

PROJECTOPLEVERING

- 21 dagen

Wil je graag een persoonlijke rondleiding op ons beheerplatform?

Vul het formulier in, en geef alvast drie tijdstippen door die in jouw agenda passen voor een online demo van +/- 15 minuten.