All-Connects track & trace vlootbeheer en machineparkbeheer

Track je machines en groot gereedschap met onze slimme software voor materiaalbeheer

  • Voor materieel met én zonder voedingsspanning
  • Inclusief meldingen voor sabotage, diefstal, en geofencezones
  • Gemakkelijk online te beheren via je desktop pc of smartphone app
Gratis bedrijfsscan

Een slimme asset tracking management software voor het opvolgen van je machines en materieel geeft je een strategisch voordeel

In een groot bedrijf draait het allemaal om een goede doorstroming van bedrijfsassets: het materieel beweegt immers voortdurend tussen gebruikers en locaties.

Een centraal tracking en beheersysteem is daarbij onontbeerlijk. Daarom helpen we onze klanten om hun machinepark en gereedschappen dynamisch te beheren om de winstmarges, de beschikbaarheid en de duurzaamheid te maximaliseren.

Bouwvakkers in voertuig-gsm-tijdregistratie

Track je machines en materieel online

Waar je materieel zich ook bevindt, je behoudt het overzicht en kent de actuele status van elke asset.

Bouwvakker met boor-materiaalbeheer

Zet je onderhoud in om waarde te creëren

Voorspellend onderhoud zorgt voor een maximale levensduur en geeft je essentiële info over de inzetbaarheid en noodzakelijke investeringen.

Bouwvakker registreert job in zijn smartphone app

Automatiseer en centraliseer je werking

Elimineer manuele fouten en geef je teams de juiste tool zodat iedereen dezelfde taal spreekt, en zich kan focusen op doelgerichte taken.

Het onmiddellijk kunnen beschikken over actuele kritische gegevens over de staat van je machines en grote gereedschappen, inclusief de servicegeschiedenis van elke bedrijfsasset, geeft een duidelijke strategisch voordeel. 

Onderhoudsteams krijgen waarschuwingen voor mogelijke storingen voordat deze zich voordoen, en de data wordt gebruikt door inkoop- en logistieke teams om de opslag en reserveonderdelen efficiënt te beheren, door de HR-verantwoordelijke om de risicobewaking en veiligheidsprocedures te verbeteren, en door het management om processen te automatiseren en potentiële zakelijke kansen te identificeren.

Meer info

"Dupliceer resultaten.

Niet meer werk."

Beheer je materiaal op verschillende locaties

Herken je deze pijnpunten van het opvolgen van je machinepark?

01

Onzekerheid over de locatie leidt tot onnodig tijdverlies en verloren apparatuur

Exact weten waar je duurzaam materieel zich bevindt is goud waard. Zonder een efficiënt tracking- en beheersysteem kunnen machines gemakkelijk verloren raken of gestolen worden. Dit kan leiden tot aanzienlijke financiële verliezen voor het bedrijf Het niet weten waar verhuurde machines zich bevinden, kan leiden tot inefficiëntie bij het plannen van transport, onderhoud en het voldoen aan klantaanvragen.

02

Onderhoudsproblemen leidt tot inefficiënt gebruik van middelen

Het ontbreken van gegevens over de operationele status en onderhoudsbehoeften van machines kan leiden tot verwaarlozing van regelmatig onderhoud, wat de levensduur van de apparatuur kan verkorten en tot uitval kan leiden. Zonder een goed beheersysteem kan het moeilijk zijn om te bepalen welke machines beschikbaar zijn voor verhuur en welke inactief zijn, wat kan leiden tot inefficiënt gebruik van middelen.

03

Beperkte rapportage en gebrek aan overzicht leidt tot slechte klanttevredenheid

Als klanten niet op tijd toegang hebben tot de benodigde machines vanwege een gebrek aan tracking en beheer, kan dit hun tevredenheid verminderen en hen naar concurrenten drijven. Gebrek aan actuele operationele gegevens  zoals draaiuren, oliepeil, bandenstatus, laatste onderhoud of keuring,...) en rapportage kan het moeilijk maken om correcte nacalculatie en facturatie te doen (wat dan weer kan leiden tot een betwisting door de klant), bedrijfsprestaties te analyseren, trends te identificeren en strategische beslissingen te nemen.

04

Concurreren met bedrijven mét een asset tracking systeem leidt tot concurrentienadeel en gemiste groeikansen

Bedrijven met geavanceerde wagen- en/of machinebeheersystemen kunnen een concurrentievoordeel hebben en marktaandeel winnen. Een gebrek aan digitaal vlootbeheer kan de schaalbaarheid van het bedrijf beperken en groeikansen in de markt belemmeren.

05

Onbedoelde menselijke fouten leidt tot hogere kosten en tijdverlies

Zonder automatisering kunnen menselijke fouten leiden tot dubbele boekingen, onjuiste facturering en andere administratieve problemen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Wij hebben de juiste expertise en kennis om je te begeleiden naar een efficiënt digitaal machineparkbeheer! Contacteer ons voor een adviesgesprek:

Vraag een adviesgesprek

Top voordelen van materiaaltracking met een directe impact voor jouw bedrijf!

Snelle installatie en opstart All-Connects

Maximale efficiëntie in je dagelijkse logistiek

Net zoals jij een vakman bent in jouw sector, kennen wij onze business door en door. Dankzij een klein, flexibel team kunnen we snel schakelen om jouw machines en groot materieel in no time te connecteren.

Gebruiksgemak software All-Connects

Verhoogde transparantie en zichtbaarheid van je assets

Herleid je manuele taken en administratie tot een minimum en werk altijd met correcte data die van elke asset geregistreerd en doorgestuurd wordt naar het beheersysteem.

Eenvoudige upgrade en downgrade functionaliteiten All-Connects

Foutloze analyses en rapporten

We activeren wat jij nu nodig hebt, niet meer en niet minder. Verandert dat in de toekomst en wil je meer of minder functies gebruiken? Geen probleem!

Snelle installatie en opstart All-Connects

Minimale downtime van je machines, maximum inzet

Voorkom ongewenste situaties van stilstand door verloren of kapotte machines, of conflicten in planning. Met onze gebruiksvriendelijke online beheersoftware volg je al je bedrijfsmiddelen op in 1 centraal overzicht.

Gebruiksgemak software All-Connects

Automatische updates, herinneringen en waarschuwingen

Onze PC dashboards en smartphone apps zijn uitvoerig getest door gebruikers. Een duidelijke navigatie met max. gebruiksgemak zorgt ervoor dat je geen tijd verliest met een langdurige opleiding van werknemers.

Eenvoudige upgrade en downgrade functionaliteiten All-Connects

Eenvoudig beheer van asset-gerelateerde documentenflow

Alle belangrijke informatie zoals keuringsdocumenten, onderhoudsdata, certificaten, en handleidingen zijn per asset digitaal raadpleegbaar.

We werken voor klanten die machines en groot materieel inzetten in o.a. deze sectoren:

  • BOUW | FACILITY & UTILITIES | INDUSTRIE & DIENSTEN | EVENEMENTEN | LANDBOUW & HOVENIERS | LOKALE OVERHEDEN

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Contacteer ons vandaag nog!

GRATIS BEDRIJFSSCAN

Jij hebt vragen? Wij hebben antwoorden.

Contacteer ons voor een gratis bedrijfsscan!

All-Connects. Locate, connect, secure and manage

"We hebben eindelijk een goed monitorsysteem met geofence om ongevallen veroorzaakt door te snel of te onveilig rijden te minimaliseren."

- Johan Lockefeer (Terminal Manager, ICO Antwerp)

"Alles werkt zoals het moet. Bedankt voor de supersnelle service. Dat gaat bij jullie altijd zeer vlot, zeer positief!"

- Kristel Beck (Van Moer Marc)

"Door de track&trace oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze chauffeurs en hun dagelijkse routes." Heel efficiënt werken zo!"

- Els Verhaegen (Fleet Manager)