All-Connects. Locate, connect, secure and manage

Geofence om je mobiele assets te monitoren.

Baken met een virtueel hek specifieke locaties of zones af rondom werkplekken, klantenadressen, en andere regio's waar je voertuigen, personen en/of objecten binnen of buiten wil houden. Krijg een instant melding op het moment de virtuele grens overschreden wordt zodat je direct de nodige actie kan nemen.

Geofence virtueel hek-alarmen-header
Meer info

Daarom heb je Geofence tracking nodig!

01

Geofence voor tijdmanagement

Gebruik de de tracker geolocalisatie om snel te controleren of je voertuigen op hun bestemming zijn aangekomen op het afgesproken tijdstip. Moeten je buitendienstteams ten laatste om 07:00u vertrekken vanuit het centraal depot? Je stelt makkelijk een melding in voor voertuigen die de geofencezone niet tijdig verlaten hebben.

02

Een regio of gebied afbakenen

Mogen je bedrijfsvoertuigen enkel binnen een bepaalde regio rijden? Door een geofencezone rondom dit geografisch gebied in te stellen, blijf je exact op de hoogte wanneer een voertuig over een grens rijdt. Het kan ook op een grotere geografische schaal: mogen je bedrijfsvoertuigen absoluut niet buiten Europa rijden? Dit controleer je door een geofencezone rondom het gehele gebied te tekenen.

03

Routefencing

In sommige gevallen is het belangrijk dat een vooraf bepaalde route van punt A naar punt B gerespecteerd wordt. In zo’n geval maken we gebruik van routefencing, waarbij we de geofencezone rondom deze route afbakenen. Je bepaalt dan zelf de hoeveelheid speelruimte (hoeveel km rondom de vastgelegde route) je chauffeurs hebben om af te wijken van deze vastgelegde route.

04

Veiligheidszones met beperking snelheid

Mag er in bepaalde zones op je bedrijfssite maar een beperkte snelheid gereden worden voor veiligheidsreden? Stel een geofence zone in met de gewenste snelheid. Wordt deze snelheid overschreden, dan gaat een alarm af in het voertuig zelf en zal er ook een melding verschijnen bij de verantwoordelijke. Zo kan je ook snel optreden en gevaarlijke situaties vermijden.

Meer info

Geofence, geotracking, geolocalisatie

Gebruik geofence tracking om aan de hand van gps-gegevens een ‘virtuele afbakening’ rondom een bepaald gebied op de kaart te zetten. Het overschrijden van de grenslijn zal een systeemreactie uitlokken, met een simpele melding op de smartphone, tablet of desktop van de verantwoordelijke.

Geofence-virtueel hek-alarmen
Geofence-afbakening-locaties

Een exacte plaatsbepaling. Altijd correct.

Weet exact waar een persoon, voorwerp of voertuig zich bevindt. De meldingen, de positiebepalingen volg je simpel op in een heel gebruiksvriendelijke app op je smartphone, tablet of pc. Je krijgt een duidelijk overzicht van je voertuigen en materialen en ziet in real time meteen waar ze zich bevinden.

Jij hebt vragen? Wij hebben antwoorden.

Stel je vraag aan een expert:

Of contacteer ons direct:

All-Connects NV | Satenrozen 3 | 2550 Kontich | 03 289 55 35

Wat onze klanten zeggen:

ICO international car operators

"We hebben eindelijk een goed monitorsysteem met geotracking en geofence om ongevallen veroorzaakt door te snel of te onveilig rijden te minimaliseren."

- Johan Lockefeer (Terminal Manager, ICO Antwerp)

Dibo Systems

“We zijn al járen klant bij All-Connects. Ik vind het een kwalitatief product, het doet wat het moet doen. Zowel de hardware die in de wagen zit, als de software, het platform dat ook héél belangrijk is.”

- Sven Stuyven, Managing Director DIBO cleaning systems

Van Moer Marc

"Alles werkt zoals het moet. Bedankt voor de supersnelle service. Dat gaat bij jullie altijd zeer vlot, zeer positief!"

- Kristel Beck, zaakvoerder Van Moer Marc

All-Connects-klant-Besix
All-Connects-klant-Cordeel
All-Connects-klant-CBG
All-Connects-klant-Degraeuwe renting
All-Connects-klant-Iemants
All-Connects-klant-Group Machiels
All-Connects-klant-MBG
All-Connects-klant-Schelfhout
All-Connects. Locate, connect, secure and manage

All-Connects NV | Satenrozen 3 | 2550 Kontich | 03 289 55 35