All-Connects track & trace vlootbeheer en machineparkbeheer

Geen discussie meer met bestuurdersidentificatie

Rijden verschillende werknemers of chauffeurs met dezelfde wagens in je bedrijf? Dan weet je hoe moeilijk het is om precies te weten wie er wanneer met welke wagen onderweg is geweest. Niet alleen voor de fiscus, maar ook voor eventuele boetes of klantenbezoeken levert bestuurdersidentificatie op.

Dankzij een basis vlootbeheersysteem, uitgebreid met bestuurdersidentificatie, verdwijnen al je problemen als sneeuw voor de zon.

Vraag meer info

Bestuurdersidentificatie als bewijs

Wie rijdt er? Worden rijtijden en werkplanning gerespecteerd? Rijden je chauffeurs allemaal even verantwoord? Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de acties van je medewerkers als ze op de baan zijn. Met onze track & tracemodule bestuurdersidentificatie kan je direct de correcte info over een bestuurder bekijken op het moment dat het nodig is.

Bestuurdersidentificatie-chauffeur rijdt te snel
Bestuurdersidentificatie-live tracking

Realtime info over tijd en plaats

Zo zie je van al je werknemers tot op de seconde nauwkeurig wanneer ze in welke wagen zijn gestapt en wanneer ze op hun bestemming zijn aangekomen. En dankzij de ingebouwde gps-tracker ook de exacte locatie. Die gegevens worden continu in real time doorgestuurd. Dat laat je toe om hun route te volgen en bijvoorbeeld je dichtstbijzijnde voertuig naar een dringende oproep te sturen.

Identificatie via badge of sleutel

Als bedrijf heb je niet altijd de mogelijkheid iedere werknemer een persoonlijk voertuig te geven om je producten te leveren, klanten te bezoeken of een onderhoud, herstelling of plaatsing te gaan uitvoeren. Rust daarom je voertuigen uit met bestuurdersidentificatie. Je bestuurder en eventueel ook de passagier(s) kunnen zich inchecken via een RFID badge of een dallassleutel. Aan jou de keuze welk systeem het best werkt voor je team.

Meer voordelen dan je denkt met bestuurdersidentificatie

01

Geen manuele administratie

Je bespaart tijd en kosten omdat je geen manuele administratie meer hoeft bij te houden. De afgelegde kilometers van elke bestuurder worden automatisch geregistreerd en je berekent in enkele klikken het loon en de kilometervergoeding.

02

Identificeer chauffeur & passagier(s)

Je weet, indien je de mobiliteitsvergoeding moet berekenen voor je bouwvakkers, ineens wie de chauffeur is, en wie als passagier meereed. Je ziet ook wie voor welke verkeersboete, schade of veel te snelle slijtage verantwoordelijk is. Met bestuurdersidentificatie is geen discussie mogelijk!

03

Snelle rapportage voor correcte facturatie

Je vraagt per voertuig of medewerker met 1 klik rapporten en overzichten op over onder andere het verbruik, de gereden snelheid, het aantal kilometers, … Zo kan je een correcte nacalculatie doen, een correcte factuur uitsturen en heb je de nodige bewijskracht in geval van een dispuut met een klant.

04

Monitor de dagplanning

Het is niet evident of mogelijk om je buitendienstmedewerkers constant op te volgen. Daarom is het interessant om de reëel gepresteerde werkuren te bekijken en te checken met de afgesproken werkplanning voor die dag. Zo weet je exact hoeveel werkuren doorgefactureerd kunnen worden, en ben je gerust dat de afgesproken arbeidsuren ook effectief gepresteerd werden volgens contract.

05

Voorkom misbruik van bedrijfswagens

Dankzij bestuurdersidentificatie via track & trace heb je nog veel meer mogelijkheden waarmee je het systeem kan uitbreiden. Denk daarbij o.a. aan:

  • analyse van het rijgedrag om je werknemers zuiniger en veiliger te doen rijden
  • startblokkering omte vermijden dat iemand vertrekt zonder zich te identificeren
  • een privéknop om een onderscheid temaken tussen privé- en werkkilometers
Vraag meer info

Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden.

Vraag een gesprek aan met ons:

Weet je niet goed waar te beginnen?

Benieuwd hoeveel je kan besparen door onze GPS vlootbeheerapplicatie te gebruiken? Beantwoord enkele vragen en zie direct waar er kan bespaard worden.

bereken je besparing

"We hebben eindelijk een goed monitorsysteem met geofence om ongevallen veroorzaakt door te snel of te onveilig rijden te minimaliseren."

- Johan Lockefeer (Terminal Manager, ICO Antwerp)

"Alles werkt zoals het moet. Bedankt voor de supersnelle service. Dat gaat bij jullie altijd zeer vlot, zeer positief!"

- Kristel Beck (Van Moer Marc)

"Door de track&trace oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze chauffeurs en hun dagelijkse routes." Heel efficiënt werken zo!"

- Els Verhaegen (Fleet Manager)

All-Connects-klant-Besix
All-Connects-klant-Cordeel
All-Connects-klant-CBG
All-Connects-klant-Degraeuwe renting
All-Connects-klant-Iemants
All-Connects-klant-Group Machiels
All-Connects-klant-MBG
All-Connects-klant-Schelfhout
All-Connects. Locate, connect, secure and manage

All-Connects NV | Satenrozen 3 | 2550 Kontich | 03 289 55 35