Ons DNA? Gedreven door passie, gevormd door ambitie

Waarom we doen wat we doen, hoe we het doen, en voor wie we het doen, bepaalt elke stap die we zetten. Deze kernvragen drijven ons elke dag om te innoveren, te inspireren, en de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen, maar te overtreffen.

Maak kennis met ons

+70.000

verbonden assets

+3.500

tevreden klanten

360°

professionele aanpak

Wij geloven dat bedrijven sterker ontwikkelen in een geconnecteerde wereld. Ons doel is om elke werkplek, waar dan ook in Europa, te empoweren met deze connectiviteit. Door bruggen te bouwen tussen mensen, machines, en processen, faciliteren we een naadloze integratie die de weg baant voor jouw groei en innovatie.

+ We luisteren om te leren

We evalueren voortdurend diverse ideëen, perspectieven en ervaringen omdat niemand alle antwoorden heeft in deze snel veranderende wereld. Zo blijven we zinvolle oplossingen creëren.

+ Focus op jou, de klant

Daarom zijn we gepassioneerd om elke dag meerwaarde te leveren en je de juiste tools aan te reiken en je team te ondersteunen nog beter te presteren.

+ Verantwoordelijkheid nemen

We nemen initatief en leveren wat belangrijk en nodig is. We zijn eigenaar van onze resultaten en verbeteren voortdurend onze eigen bedrijfsprocessen.

Echte Waarde. Echt Anders.

Technologische betrouwbaarheid

We werken hard om onze hardware uitsluitend bij betrouwbare partners te sourcen, en onderwerpen alle units aan strenge benchmarktests.

Efficiënte end-to-end klantbeleving

Van het eerste online contact tot en met de after-sales oplevering en begeleiding streven we naar optimale efficiëntie, waardoor onze klanten zich blijvend kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Innovatieve groeibenadering

We bepalen de toekomststandaard in fleet en asset management, bieden een krachtige oplossing voor de huidige klantnoden en groeien moeiteloos met hen mee.

Ontmoet het business team

Thierry Plouvier, CCO MachineMax powered by AllConnects

Thierry Plouvier

CCO

+32 472 387 657

Thibaut De Ridder, Business Development Manager MachineMax powered by AllConnects

Thibaut De Ridder

Business Development Mgr

+32 491 12 09 44

Maak kennis en stel je vragen aan een specialist

Krijg direct antwoord op al je vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en we contacteren je asap om te horen hoe we je kunnen helpen bij het optimaliseren van je machinebeheer!